lunes, octubre 16, 2006

Més Durán, més mentides

No es que li tingui mania al regidor de joventut de l’Ajuntament de Palma, és que darrerament en fa de grosses. Fa uns dies explicava el tema de les subvencions de joventut i que el mateix Rafael Durán admetia que havien estat donades “a medida” per a quatre entitats juvenils.

Doncs, a principis d’aquesta setmana, n’ha fet una altra de les seves. Ha confirmat que no traurà les guies d’educació sexual que va censurar l’any passat i que va prometre reeditar a principis de 2006.

Hi ha persones que fan bona política i n’hi ha que en fan de dolenta, i n’hi ha d’altres, com en Durán, que a més de fer política dolenta són mentideres.

Darrerament:

- Diu que no ha rebaixat el pressupost general destinat a subvencions per a entitats juvenils. Menteix, aquelles subvencions a les que poden optar totes les entitats s’ha rebaixat en un 60%.

- Amanya un concurs públic de subvencions. El treu al BOIB el 8 d’agost per fer activitats que es feien en juliol, i que evidentment ja estaven adjudicades. Primer diu que és un error administratiu. Menteix, de fet, després reconeix que aquestes subvencions (més del 70% dels doblers de les subvencions) estan fetes “a medida”.

- Diu que estan fetes “a medida” però que només les quatre entitats a les que es varen adjudicar complien els requisits. Mentida, hi ha més de 30 entitats que també els complien.

- El novembre de l’any passat retira unes guies d’educació sexual per pressions de determinats sectors i mitjans de comunicació conservadors, i Durán diu que les reeditarà modificades i en bilingüe a principis d’aquest any 2006. Mentida, no ha reeditat res.

- Per si ho dubtàvem, ell mateix confirma que no reeditar les guies.

2 Comments:

At 6:29 p. m., Anonymous Anónimo said...

Això era i no era un senyor que mai no havia volgut ser polític sinó cantant, i per això, cada nit quan s'anava a dormir somiava que tothom li cridava... " otra, otra, otra..." i des de llavors fins avui... DIA QUE PASA, CAGADA QUE SE MANDA...

 
At 6:55 p. m., Anonymous Anónimo said...

Fantàstica tasca la dels joves del PSM i EU-Els Verds. Estau donant una autèntica lliçó. Seguiu així!

 

Publicar un comentario

<< Home