sábado, octubre 07, 2006

Durán confirma el frau de les subvencions

Recordau el que vos contava fa unes setmanes de la presa de pèl de la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Palma sobre el tema de les subvencions?

Doncs, avui llegia al diari les declaracions del tinent de batlle de Joventut i Esports Rafel Durán. Diu amb tota la seva barra que el concurs convocat per la concessió de subvencions a entitats col·laboradores per a la realització de campaments d’estiu va ser elaborat “a medida” de forma que només es poguessin presentar quatre entitats.
Els requisits que es posaren varen ser que tinguéssim més de 10 anys, ell diu que també era un requisit que fossin federades (això darrer és mentida). Hi ha altres entitats amb més de 10 anys que no han estat les "escollides" per Durán, motiu? perquè a ell no li ha donat la gana.
El cas: que les subvencions (81.000 €) s’han adjudicat de manera fraudulenta i “a dit”. Deixant a altres entitats que també complien els requisits fóra del concurs.

I en resum: la política de subvencions del Partit Popular a l’Ajuntament de Palma deixa fóra a la immensa majoria de les entitats juvenils (avui per avui deixa fóra a totes menys quatre), més del 75% dels doblers que surten de la regidoria que dirigeix Durán estan destinades a les entitats que tenen més de 10 anys, i ni tant sols a totes les que compleixen aquesta condició, en aquest cas només han estat destinats a QUATRE.

Això és fomentar l’associacionisme juvenil... qualsevol altre cosa... ximpleries.