martes, octubre 10, 2006

Els embussos de cada dia

El divendres passat comentava el que havia estat el tema d’aquell dia, el fet de que l’accident d’un camió a una rotonda havia col·lapsat la ciutat completament, i els embussos s’havien estat produint en totes les entrades i sortides de la ciutat i varen durar tot el dia. El problema de fons de tot això, és que el tema de la mobilitat deficient i incontrolada no és una cosa excepcional. El divendres passat només va ser una reproducció més ample del que passa cada dia.

Avui ho veia al blog de Palmalternativa. Aquesta imatge que poden veure aquí, no és del divendres passat, és d’avui a les 8.35 del dematí.

La solució a aquesta situació que ens ofereixen tant UM com PP és, fer més carreteres, millorar els accessos a Palma. Més del mateix. Em costa creure que no siguin capaços de veure més enllà, de veure que amb la pèssima gestió que fan del transport públic això mai pot anar bé.

Cada vegada hi ha més vehicles privats, cada vegada la gent empra més el transport privat.... i els partits que ens governen cada vegada posen més asfalt i fan més carreteres... molt intel·ligent.