martes, diciembre 05, 2006

El Bloc per Palma

Quan varen entrar a la plaça de Cort tenien una mirada alegre, esperançadora i ferma. Saben el que volen, saben que la política a Cort és alguna cosa més que anar als plens un dijous al mes.

Ahir feia un matí agradable, bona temperatura, i sobretot bon ambient. Ambient que Eberhard Grosske i Nanda Ramon, acompanyats de tota la gent dels dos grups municipal es varen cuidar d’endolcir.

Tot eren somriures i mirades de complicitat i convenciment de que el maig que ve tindrem una ciutat diferent. Una ciutat més amable, més atenta amb les necessitats de la gent, on els cotxes no seran l’eix fonamental de l’urbanisme, les infrastructures i la mobilitat, on no envairan l’espai públic ni pervertiran les relacions entre la gent i la seva ciutat. Començarem a deconstruir aquesta ciutat grisa, perillosa, agressiva, aclaparadora, i començarà a néixer una ciutat com a lloc d’encontre i d’intercanvi, on hi haurà equilibri, benestar i convivència, on recuperarem i compartirem l’espai públic que la política de Cirer ens ha llevat.

3 Comments:

At 2:31 p. m., Anonymous Anónimo said...

Conversació real entre el que condueix la bicicleta a la foto i un periodista:
"-Escolta Grosske, saps que s'ha de dur casc per anar amb bicicleta per la ciutat?
-Si, pero total només han estat 20 metres"
O algo així surt al DM.

"saben que la política a Cort és alguna cosa més que anar als plens un dijous al mes", es veritat, és fer una roda de premsa original un pic per setmana.no?

 
At 5:08 p. m., Anonymous Anónimo said...

A mi me gustó verlos en bici,me pareció original,y no creo que esta gente sea de la que va detrás de la foto todo el día.
Vladimir, con esa actitud pareces o un pesemero renegado o un antigrosske de los de siempre. Basta ya de dar la brasa!

 
At 2:23 p. m., Anonymous Anónimo said...

Quin bon criteri juan antonio. Si no van darrera de la foto tot el dia, que que fan damunt la bici?
Pesemero renegat??jejeje
Antigrosske??jejje. No t'equivoquis, tenc molt clar a qui he de votar, només estic qüestionant unes maneres de fer.
Per la teva actitut, juan antonio, pareixes una persona amb molt poc criteri, que la minima variació del que estàs abasat a veure ja et semble "original".
No ens donis més la brassa!!!!!

 

Publicar un comentario

<< Home