miércoles, noviembre 29, 2006

La Marbellització del PP arriba a Mallorca

Supós que ja vos heu assabentat tots i totes de les darreres notícies sobre la corrupció a Andratx. Per ara hi ha el batlle del PP, Eugenio Hidalgo detingut, el Director General d’Ordenació del Territori, Jaume Massot i un funcionari de l’Ajuntament també detinguts.
Una importantísima operació anticorrupció que esper que no s’aturi a Andratx i, que com a poc, passi per tots els pobles on batlles i càrrecs públics del PP que estan actualment baix la llum de la corrupció sigin investigats.
El Pacte de Progrés probablement tingué més o menys encerts, però el que no va tenir van ser casos de corrupció. El Govern d’en Matas i la seva tropa municipal no deixen de mostrar-nos dia rere dia com es pot enganyar a la ciutadania i jugar amb la democràcia.
Al PP no només són experts i expertes en la corrupció del dia a dia, la de permetre urbanitzacions en sòl rústic (Son Olivaret, els Rent a Car a Palma...), també són els i les que més saben en corrupció de la que surt als mitjans de comunicació i d’aquesta on la fiscalia sol ser més contundent, com la del cas d’Andratx.
Ara només ens cal esperar que la fiscalia no aturi fins al final, i que hi vagin caient un xoriç@ rera l’altra.

2 Comments:

At 7:57 p. m., Anonymous Anónimo said...

Un choricillo se balanceaba sobre la tela de una araaña! como veia que no se caia fueron a buscar a otro choriizo! dos choricillos se balanceaban sobre la tela de una... tres choricillos... cuatro chorizillos...

només esper que la corda es trenqui amb tots al damunt i que cap "choricillo" quedi lliure de pagar.

com deien els joves del bloq dimecres davant el consolat " la vostra corrupció-la nostra hipoteca"

 
At 8:00 p. m., Blogger promotora de somnis said...

jajaja
Això mateix dic jo, que tots i totes paguin i/o tornin tot el que ens han robat o el que ens estan robant. Que no hi quedi cap!
Una abraçada!

 

Publicar un comentario

<< Home