jueves, noviembre 23, 2006

Molt nerviosa es posa la judicatura…

Molt nerviosa es posa la judicatura… davant les declaracions d’Eberhard Grosske en relació al tema de Son Banya. Estic segura que de que la fiscalia li aniràn darrera una bona estona, i no arxivarà la denúncia a la primera com altres vegades quan els denunciats no són polítics d'esquerres (Mapau, Rasputin, Bitel...).


Resulta que Grosske va dir alguna cosa semblant a “yo, personalmente, estoy convencido de que hay gente de la judicatura en el mundo de la droga. Tener un macrocentro de la droga en régimen de tolerancia contamina a la sociedad y no hemos de extrañaros de que ocurran casos como el del policía corrupto”, quan li varen demanar sobre el tema de la detenció del cap del Grup d’Atracaments per la seva implicació a un cas d’extorsió a ‘La Paca’.

Sembla que darrerament s’està posant el tema de Son Banya, i en conseqüència el de l’extorsió, el xantatge, la corrupció i la màfia damunt la taula, i sembla que això està començant a posar nerviosa a alguna gent.

A ningú se li escapa que tenir un supermercat de droga a una ciutat, on tothom el coneix i on tothom sap qui son les persones que el dirigeixen... fa pensar que o bé les diferents institucions no fan tot el que caldria per desmantellar-lo, o bé no tenen la suficient capacitat per fer-ho, en aquest darrera cas doncs, caldria fer un pensament sobre qui dirigeix què...

Diuen que “no hay mal que cien años dure”, i esperem que el vint anys que duu Son Banya de supermercat de la droga i de focus d'exclusió contstant acabi d’una vegada, i que se’n dugui per davant totes les persones que hi puguin estar implicades.

1 Comments:

At 8:45 p. m., Anonymous Anónimo said...

Els policies estan tot sols, els ciutadans també.
A mem si qualcú els hi fa por. JA és hora que toquin quest punt que comença a parèixer llegenda urbana

 

Publicar un comentario

<< Home