lunes, abril 03, 2006

MÉS CONTRADICCIONS, MÉS INCONGRUÈNCIES: PP Madrid - PP Illes Balears

Ja fa un parell de mesos que el Govern del Partit Popular va presentar el Projecte de la Llei Integral de Joventut, i que actualment està tramitant-se al Parlament a fi de ser debatuda i aprovada.
En aquell moment, el CJIB va presentar tota una sèrie d’esmenes al document, de les quals algunes varen ser acceptades i moltes no. Una de les que no va ser acceptada va ser la que proposava la creació de l’Observatori de la Joventut.
Quina és la meva sorpresa quan m’adon de que avui s’ha aprovat per unanimitat al Senat la moció presentada per Izquierda Unida per crear un Observatori de Joventut en coordinació amb les Comunitats Autònomes? I do, cap ni una. El Partit Popular de les Illes, a vegades per sort, i altres (com aquesta) per desgràcia, no fa més que contradir-se amb els seus de Madrid.

2 Comments:

At 2:37 p. m., Blogger Geshcann said...

A lo mejor no son contradicciones, simplemente que lo que vale para un sitio no vale para otro. No hay que pecar de dogmáticos.

Besos!

 
At 8:56 p. m., Blogger promotora de somnis said...

...O a lo mejor es que como dice el Govern en la contestación a la enmienda presentada por el CJIB, que resulta que si hay un observatorio de la juventud, tendrán que hacer política en función del observatorio (es decir, en función de las necesidades)... en fin, que será que a nivel estatal no gobiernan y les da lo mismo... que cada persona saque sus propias conclusiones... que yo saco las mías.
Un abrazo,
Emylse.

 

Publicar un comentario

<< Home