martes, agosto 08, 2006

"No és la primera ni serà la darrera"

Ahir Diario de Mallorca publicava una notícia en la que es feia públic l’intent de fer secreta una “jornada de treball” entre Jaume Matas i directius i directives de IB3, i que finalment aquest diari va fer pública.
La veritat és que fer una reunió amb la direcció de I’ens públic, sense informar al darrer consell d’administració, sense informar dels punts que es tractaria, i a més a més, intentant fer-la en secret... dóna per pensar que a aquesta reunió es tractaren temes electoralistes, més encara, si tenim en compte la parcialitat a que normalment ens té acostumats i acostumades aquest mitjà pagats per tots i totes.
Avui, aquest mateix diari publica les declaracions del president Matas, dient que “no és la primera ni serà la darrera.
I do, només ens cal esperar que la pròxima vegada, no es demanin menús de 72 euros ni botelles de vi de 41.50 euros. Més que res, perquè tenint en compte que IB3 va esgotar el seu pressupost de tot l’any 2006 en el primer trimestre, i en va demanar 30 milions d’euros més, no em sembla massa ètic.

1 Comments:

At 7:39 a. m., Anonymous Anónimo said...

A mi después de Rasputin, ya todo me suena a juego de niños... no, si aún habrá quien espere algo de decendia y ética en el gobierno del señor Matas. Creo que rebosas inocencia promotora de somnis. El mismo president te lo dice "no és la primera ni serà la darrera".
Lo triste es pensar que mientras ellos comen su menú de 72 euros, en muchos otros bares hay obreros pagando por los suyos 8 euros. Eso sí, no tienen nada que envidiar al señor Matas...pues ellos también tienen en su cartera su carnet de militante del PP, que son capaces de enseñar con orgullo!
Si es que la ignorancia es el bien más abundante. Por eso, por mal que nos sepa, estoy convencida de que el president tendrà razón, y no será la primera ni la última.

 

Publicar un comentario

<< Home